Onze succesverhalen

We doen het niet alleen 

Wij werken graag samen met nuchtere, integere organisaties die ambities hebben op het gebied van marketing en communicatie. Van commerciële bedrijven tot (semi) overheidsinstellingen. Grote én kleine bedrijven uit verschillende branches, maar allen met hetzelfde geloof: #durftedelen. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Onze opdrachtgevers vertellen het je hieronder.

Projecten
 waar we trots op zijn

Gemeente Doesburg

Gemeente Doesburg

"Als je een collega hebt die bij projecten betrokken is en direct kan meedenken en vertalen, bespaart dat veel tijd. Het feit dat Get the Cake bij ons op locatie meewerkte, maakte alles veel gemakkelijker en flexibeler."
EPLAN

EPLAN

"Het is heel fijn om zo dichtbij een team te hebben waar je op terug kunt vallen. Een team dat alle expertise in huis heeft, meedenkend en betrokken is. Dat vind ik heel erg fijn."
VEG | Get the Cake

Van Egmond Groep

''Op basis van de gesprekken met directie, medewerkers, leveranciers en klanten, is door Get the Cake het zakelijk DNA van de organisatie vastgesteld. Dit resulteerde ook in een nieuwe huisstijl en website. Werk aan de winkel dus.''

T2

"Ik denk dat Get the Cake op dezelfde manier met klanten omgaat als wij doen: het is vooral belangrijk dat de ander geholpen wordt en dat het een goed gevoel oplevert."