Marketingcommunicatie vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Leuk nieuws! Jullie marketing- of communicatiemedewerkster vertelt dat ze zwanger is en jij bent natuurlijk blij voor haar. Desalniettemin weet je als marketingmanager, directeur of HR-manager dat dit uitdagingen met zich mee brengt voor de bezetting van de afdeling.

Wij helpen jullie daarom graag om de continuïteit van de afdeling te waarborgen tijdens een zwangerschapsverlof, met een flexibele en enthousiaste interim marketing- en communicatiespecialist.

Enthousiaste interim

marketeer op locatie

Onze collega’s zijn het als interim marketing- en communicatiespecialisten gewend om snel te schakelen en het werk snel eigen te maken. Met ervaring bij verschillende organisaties in diverse branches zorgen wij ervoor dat jullie projecten en campagnes ongestoord door kunnen gaan wanneer jullie vaste collega met zwangerschapsverlof gaat.

Om ervoor te zorgen dat jullie medewerkster met een gerust hart met verlof kan gaan, starten wij vaak enkele weken eerder zodat er een goede overdracht kan plaatsvinden. Indien gewenst kunnen wij daarnaast ook na het verlof tijdelijk blijven ondersteunen (bijvoorbeeld 1 à 2 dagen per week), om projecten af te ronden en/of over te dragen.

 

We staan graag voor jullie klaar! 

Wij werken graag samen met nuchtere, integere organisaties die ambities hebben op het gebied van marketing en communicatie. Van commerciële bedrijven tot (semi) overheidsinstellingen. Grote én kleine organisaties uit verschillende branches, waaronder gemeente, onderwijs, techniek, ICT, zorg en meer. 

Benieuwd hoe een vervanging  tijdens een zwangerschapsverlof in z’n werk gaat via Get the Cake? Lees dan hier het referentieverhaal van onze collega’s Esmee & Eva bij EPLAN.

Waarmee kunnen we helpen?

Samen kijken we waar jullie behoefte ligt en wat jullie zoeken in een tijdelijke collega.  Onze interim marketing- en communicatiespecialisten zijn breed georiënteerd en voeren allround werkzaamheden uit. Daarnaast hebben ze allemaal hun eigen interesses en expertises. Wij kunnen jullie daarom onder andere tijdelijk ondersteunen met: