Borgen & bijsturen 

Behoefte aan

een tactische sparringpartner?

Een duidelijke strategie is een goed begin, maar met alleen een strategisch marketingcommunicatie plan ben je er nog niet. Wanneer de strategie staat moet je ervoor zorgen dat het geborgd wordt binnen de organisatie en dat er waar nodig bijgestuurd wordt. Wij denken graag samen met jou na over (tactische) plannen en campagnes om je strategie tot uitvoering te brengen. Ook evalueren we samen hoe de werkzaamheden gaan of er wordt vastgehouden aan de strategie en er genoeg draagvlak is. Jouw organisatie mag gezien worden en dat doen we door te activeren en te laden. 

Zo helpen wij jou
met borgen & bijsturen

Onze professionals helpen je graag om de vertaalslag te maken van marketingcommunicatiestrategie naar middelen, plannen en campagnes. Welke werkzaamheden hierbij komen kijken? Denk onder andere aan:

Zorg voor 
een volledige aanpak

Wanneer je je merk sterk in de markt wil zetten heb je een heldere marketingcommunicatiestrategie nodig.  Het is belangrijk om deze strategie vervolgens te borgen en waar nodig bij te sturen. Maar uiteraard is het plaatje niet compleet zonder de creatie en uitvoering van je marketing- en communicatieuitingen. Wij kunnen hierin een coördinerende rol vervullen of de creatie volledig uit handen nemen. Wij helpen jouw organisatie graag op alle niveau’s met verschillende werkzaamheden. Lees hier hoe we dit voor Van Egmond Groep hebben gedaan.

Strategie & advies

Goede marketingcommunicatie begint met een strategie. Niet op basis van aannames, maar door informatie op te halen bij de mensen waar het om gaat. Samen leggen we het fundament voor jouw marketing en communicatie.

Creatie & ondersteuning

Wanneer jij kennis, tijd of capaciteit op het gebied van marketing en communicatie nodig hebt, ondersteunen wij je graag door de verschillende werkzaamheden voor je op te pakken. Van marketing coördinatie tot het creëren van content.