Creatie & ondersteuning

Heb jij extra capaciteit nodig?

Heeft jouw marketing- en communicatieafdeling tijdelijk of structureel extra capaciteit nodig? Ter vervanging vanwege zwangerschapsverlof of bij vertrek van je marketingmedewerker totdat een vacature is ingevuld? Of heb je (tijdelijk) extra capaciteit nodig vanwege een drukke periode rondom een evenement, campagne of project?  

Wij hebben voor ieder marketing- en communicatievraagstuk een enthousiaste professional die je adviseert, met je meedenkt of meewerkt. Uniek hieraan is dat we bij jou op kantoor werken en tijdelijk écht onderdeel van jouw team worden. Zo leren we de organisatie goed kennen en brengen we een frisse blik en veel kennis mee jouw organisatie in.

Zo helpen wij jou
met creatie & ondersteuning

Wanneer jij kennis, tijd of capaciteit op het gebied van marketing en communicatie nodig hebt, ondersteunen wij je graag door de verschillende werkzaamheden voor je op te pakken. Van projectmanagement tot het creëren van content. Een greep uit de werkzaamheden die we voor je uit handen kunnen nemen:

Plannen en doorpakken

Wij delen graag onze kennis en expertise met jouw organisatie om samen mooie plannen te realiseren en successen te kunnen vieren. Door op operationeel niveau te ondersteunen, op tactisch niveau mee te denken of op strategisch niveau te adviseren. Wat jouw ambities ook zijn, onze marketing- en communicatieprofessionals staan voor je klaar!

Borgen & bijsturen

Samen denken we na over (tactische) plannen en campagnes om je strategie tot uitvoering te brengen. Jouw organisatie mag gezien worden en dat doen we door te activeren, te laden en waar nodig bij te sturen.

Strategie & advies

Goede marketingcommunicatie begint met een strategie. Niet op basis van aannames, maar door informatie op te halen bij de mensen waar het om gaat. Samen leggen we het fundament voor jouw marketing en communicatie.