Strategie & advies

Breng focus aan met

jouw strategie

Goede marketingcommunicatie begint met een strategie. Want een goede strategie geeft richting en brengt focus. Weet jij wie jouw doelgroep is en welke boodschap je wil overbrengen? Een sterke strategie en positionering zorgen ervoor dat deze boodschap consistent is, waardoor het verhaal beter blijft hangen bij de doelgroep. Het helpt je om je doelgroepen beter te begrijpen en stelt je in staat om je te onderscheiden van anderen. Maar waar begin je? 

Ben je op zoek naar een strategische sparringpartner om een stevig fundament voor jouw marketingcommunicatie te leggen? Heb je behoefte aan een duidelijke positionering van jouw merk of wil je ondersteuning bij het bepalen of behalen van jouw marketing- en communicatieplannen? Wat je ambities ook zijn, onze strategisch adviseurs helpen je graag verder!

Zo helpen wij jou
met
strategie & advies

Samen leggen we het fundament voor jouw marketing en communicatie. Niet op basis van aannames, maar door informatie op te halen bij de mensen waar het om gaat. Bijvoorbeeld door naar je imago en positionering te kijken, in gesprek te gaan met je doelgroepen en kansen en uitdagingen te signaleren. We helpen bijvoorbeeld met:

Van strategie naar uitvoering

Als de strategische basis staat dan is het tijd om het (merk)verhaal sterk en consistent uit te dragen. Daarom blijven wij ook na afronding van een strategisch traject graag aangehaakt bij jouw organisatie om de geadviseerde marketingstrategie op de juiste manier door te voeren en tot uiting te brengen.

Borgen & bijsturen

Samen denken we na over (tactische) plannen en campagnes om je strategie tot uitvoering te brengen. Jouw organisatie mag gezien worden en dat doen we door te activeren, te laden en waar nodig bij te sturen.

Creatie & ondersteuning

Wanneer jij kennis, tijd of capaciteit op het gebied van marketing en communicatie nodig hebt, ondersteunen wij je graag door de verschillende werkzaamheden voor je op te pakken. Van marketing coördinatie tot het creëren van content.