Tijdelijke marketeer 
tijdens invullen
vacature

Je bent op zoek naar een nieuwe collega voor het marketing- en communicatieteam, ter uitbreiding of omdat jouw collega een andere uitdaging heeft gevonden. 

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is het voor iedere manager momenteel een uitdaging om een vacature op korte termijn in te vullen. 

Wij nemen graag wat druk weg bij jou én het team. Om de plannen en werkzaamheden tijdens het wervingsproces niet volledig stil te laten vallen, staan onze interim marketing- en communicatiespecialisten namelijk graag voor jullie klaar!

Enthousiaste interim

marketeer op locatie

Onze collega’s zijn het als interim marketeers gewend om snel te schakelen en het werk snel eigen te maken. We leren in een korte tijd jullie bedrijfscultuur en processen kennen.  Hierdoor hoef je je geen zorgen maken over een lange inwerkperiode. Met ervaring bij veel verschillende organisaties in diverse branches zorgen wij ervoor dat jullie projecten en campagnes ongestoord door kunnen gaan, terwijl jij die leuke nieuwe collega binnenhaalt.

Onze interim marketing- en communicatiespecialisten brengen graag hun kennis en expertise mee in jouw organisatie, om tijdelijk jouw projecten op te pakken totdat jij dé nieuwe collega hebt gevonden die goed in het team en de organisatie past. Van het creëren van content in tekst en beeld tot het managen en coördineren van verschillende projecten.

We staan graag voor jullie klaar! 

Wij werken graag samen met nuchtere, integere organisaties die ambities hebben op het gebied van marketing en communicatie. Van commerciële bedrijven tot (semi) overheidsinstellingen. Grote én kleine organisaties uit verschillende branches, waaronder gemeente, onderwijs, techniek, ICT, zorg en meer.
Benieuwd naar onze succesverhalen?

Waarmee kunnen we helpen?

Samen kijken we waar jullie behoefte ligt en wat jullie zoeken in een tijdelijke collega.  Onze interim marketeers zijn allen breed georiënteerd en kunnen allround werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben ze allemaal hun eigen interesses en expertises. Wij kunnen jullie daarom onder andere tijdelijk ondersteunen met:

Hulp nodig bij het wervingsproces?

Laat ons je helpen om de perfecte kandidaat te
vinden! Hiervoor werken we nauw samen met een
gespecialiseerde partner op het gebied van
werving en selectie van marketing- en
communicatieprofessionals: MRKTNG.nl
#durftedelen

MRKTNG.nl is specialist en heeft een ijzersterk netwerk van ruim 1.500 marcom professionals in Oost-Nederland. Ze staan bekend om hun persoonlijke aanpak: kandidaten worden geselecteerd op basis van talent en de DNA-match met jouw bedrijf.