Heb je wel eens nagedacht over de voordelen van het inhuren van een interim marketingspecialist voor jouw bedrijf? Als je een groot project wil aanpakken of op zoek bent naar een tijdelijke invulling voor zwangerschapsverlof of een openstaande vacature, kan het inschakelen van een interim marketingspecialist dé oplossing zijn. Zelfs voor 8 uur per week kan een interim marketeer al van grote waarde zijn voor jouw organisatie. In dit blog leggen we je uit waarom!

Flexibiliteit en expertise in één

Een van de grootste voordelen van het inhuren van een tijdelijke marketing- en communicatiemedewerker is de flexibiliteit die je krijgt. Als marketingbureau begrijpen we hoe belangrijk continuïteit is voor het succes van je bedrijf. Daarom bieden we de ideale oplossing wanneer een van je medewerkers tijdelijk afwezig is, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof.

Ook kun je ons inzetten voor het begeleiden van grote projecten of het tijdelijk versterken van het marketingteam, zonder vast te zitten aan langlopende contracten. Zo hebben Eva en Esmee het grote evenement Let’s EPLAN van A tot Z georganiseerd. Bovendien brengen we als tijdelijke marketing- en communicatie specialisten een schat aan ervaring en kennis mee. We hebben bij verschillende bedrijven gewerkt en kunnen zo onze expertise toepassen binnen jouw organisatie.

Resultaatgericht werken

Als interim marketeers zijn we gewend om resultaatgericht te werken. We weten namelijk dat onze tijd bij jouw bedrijf beperkt is en willen in die periode zo veel mogelijk waarde toevoegen. Doordat we in de meeste gevallen meewerken op locatie brengen we niet alleen een frisse, kritische blik, maar worden we tegelijkertijd een persoonlijke en vertrouwde (externe) collega. Hierdoor weten we wat er speelt binnen de organisatie en kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is. Eigenlijk het beste van twee werelden!

Interim marketingspecialist

Objectiviteit en een frisse blik

Omdat we als interim marketingspecialist tijdelijk bij jouw bedrijf betrokken zijn, hebben we geen last van de tunnelvisie die soms kan ontstaan bij vaste medewerkers. We kunnen objectief naar jouw marketingstrategie en -uitvoering kijken en zijn niet bang om eerlijke feedback te geven. Een frisse blik en nieuwe ideeën kunnen soms net het verschil maken tussen een goede of een geweldige marketingcampagne!

Netwerk en kennisdeling

Een interim marketingspecialist heeft vaak een uitgebreid netwerk van andere professionals in de marketingwereld. Ze kunnen je in contact brengen met specialisten op het gebied van bijvoorbeeld SEO, Google Advertising of grafisch design. Zo werken we bij Get the Cake nauw samen met gespecialiseerde partners in het marketing- en communicatievak, waaronder Booosters en MRKTNG.nl. Bovendien zijn we als interim marketeers op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied en hebben we veel kennis van uiteenlopende systemen en werkwijzen. Deze kennis kunnen we delen met jouw vaste medewerkers, zodat ook zij hun vaardigheden blijven ontwikkelen.

Interim marketingspecialist

Flexibiliteit in personeelsbezetting

De marketingwereld is voortdurend in beweging, waardoor de behoefte aan bepaalde vaardigheden of kennis snel kan veranderen. Staat er een rebranding van je bedrijf gepland voor de komende maanden? Dan heb je voor een bepaalde tijd waarschijnlijk een goede grafisch ontwerper nodig. 

Op zo’n moment kan het inschakelen van een interim marketeer een slimme zet zijn. Zo blijf je als bedrijf flexibel en profiteer je tegelijkertijd van de expertise en ervaring van een professionele marketeer.

Interim marketingspecialist: een frisse blik op jouw bedrijf

Wij zijn ervan overtuigd dat een tijdelijke marketing- en communicatiemedewerker van grote waarde kan zijn voor jouw bedrijf. We bieden flexibiliteit, expertise, werken resultaatgericht en geven je een frisse blik. Bovendien brengen we een grote hoeveelheid kennis en expertise mee, wat jouw team kan helpen groeien. Dit alles zonder dat je gebonden bent aan een langdurig contract.

Wil je meer weten over hoe een tijdelijke marketing- en communicatie specialist jouw bedrijf op weg kan helpen? Of ben je op zoek naar een tijdelijke marketing- en communicatiespecialist tijdens zwangerschapsverlof? Neem via de buttons hieronder contact met ons op via Whatsapp, telefoon of e-mail. Tot snel!